VinVez-vezenje logo
Slovenščina english German
crtav DOMOV crtav VEZENJE crtav TISK crtav PROMOCIJSKI MATERIAL crtav REFERENCE crtav KVALITETA crtav KONTAKT  
  • cubeRandom

 

PROMOCIJSKI MATERIAL


Da ne zapravljate časa z iskanjem promocijskega materiala, ga lahko naročite in kupite pri nas. Ponujamo vam različne barve in velikosti izdelkov, ki so dobavljivi v zelo kratkem času. Za lažjo izbiro si lahko pogledate naše kataloge, ki so naloženi. Za dodatne informacije pa nas lahko pokličete ali nam pišete na elektronski naslov.

promocijski-matrerial

 

DELOVNA OBLAČILA


Da bo delo na terenu varno pa imamo v ponudbi tudi delovno-zaščitne obleke, obutev in opremo. Od delovnih plaščev in oblek do visoko vidnih zaščitnih oblek. Ne manjkajo pa tudi zaščitni delovni čevlji s kapico ali brez ter razna druga oprema - očala, čelade, respiratorji.

zascitna-oprema2 zascitna-oprema

 

ZAŠČITNA OPREMA IN OBLAČILA


Poleg delovnih oblačil nudimo tudi zaščitno opremo (maske, rokavice, očala, čelade, zaščita za čevlje…) in oblačila (čevlji, tyvek obleke,…)

Vezenje je možno na vse artikle promocijskega materiala in delovnih oblek , ki so v naši ponudbi!
 
vin-vez 10 years of experience
Copyrigt ©2020 | Vse pravice pridržane
Obiskovalec št.: 752236
Ljubljanska cesta 35
2310 Slov. Bistrica
041 470 946
041 234 554
vin.vez@gmail.com
O podjetju
V našem podjetju vam nudimo kakovostno vezenje na vse vrste materialov, in sicer vezenje na kape, pletene kape, kape iz flisa, majice, delovne obleke, copate, čevlje, bunde, softshell jakne, polo majice, rute, predpasnike, srajce, kravate, prte, usnje in še na kaj …
[Preberi več]